20 Menyra si Të Fitoni Para Online

0
321

Jeni duke kërkuar për mënyrat në të mira për të fituar para online JO nëpërmjet mashtrimeve?

WordPress është platforma me e madhe e publikimeve online me të cilën janë ndërtuar 27% e të gjitha faqeve web. Përdorni WordPress për të krijuar faqen apo blogun tuaj dhe mund të fitoni para duke shkruajtuar për gjërat që doni dhe keni dëshirë e interes. Në këtë artikull ne do të ndajmë me ju 25 mënyrat më të mira për të fituar para online duke përdorur internetin dhe WordPress.

Para së gjithash, dua t’ju bëj me dije se këto nuk janë metoda  te llojit “behu i pasur online” apo “fito lek menjëherë”. Nëse po kërkoni të mësoni se si të beheni të pasur shumë shpejt, atëherë mendoj se jeni në vënin e gabuar.

Mos u besoni atyre që postojnë foto me makina  te shtrenjta apo shtëpia luksi. Pa prejashtim të gjitha janë mashtrime ose minimalisht janë para të fituara në mënyra të paligjshme. Mos harxhoni para duke paguar kurset, trajnimet apo metotad që mund t’ju ofrojnë.

Ndryshe nga shumë artikuj qe mund t’keni lexuar rreth metodave të ndryshme, këtu do t’ju përmbledh vetëm ato mënyra të sakta dhe të ligjshme se si mund të fitosh para duke përdorur një blog WordPress. Shumë nga këto mënyra kërkojnë një investim, kohë dhe/ose para për tu aplikuar. Nëse këmbëngulni aq sa duhet, patjetër që do shpërbleheni shumë mirë.

Përpara se të filloni të përdorni njërën nga këto mënyra, ju duhet të këni një faqe WordPress të vetë-menagjueshme. Në këtë blog kemi të detajuar se si të krijoni blogun tuaj hap pas hapi për fillestarë.

Procesi i krijimit të një blogu është shumë i thjeshtë dhe mund ta ndjek kushdo. Nëse hasni vështirësi mund të na kontaktoni në cdo kohë në adresen tonë të e-maili [email protected]ose duke plotësuar formen e kontaktit, ose duke komentuar më poshtë.

Sapo të këni gati blogun (faqen) tuaj, atëherë jemi gati të ndjekim të gjitha guidat.

Duke qënë se ky është një artikull paksa i gjatë, më poshtë do të gjeni një përmbledhje të të gjithë përmbajtjes.

Fito Para me ane te permbajtes së blogut tuaj.

 1. Fito Para Me Affiliate Marketing dhe WordPress
 2. Fito Para me Google AdSense dhe WordPress
 3. Përdoni një Plugin WordPress për të shitur hapsira publicitare
 4. Shisni artikujt të promovuar
 5. Fitoni Para duke shkruajtur Review
 6. Fitoni Para duke shitur Website të ndryshme

Krijoni Një Faqe Private me Pagesë

 1. Krijo Përbajtje Për Përdorues me Pagesë
 2. Krijo një forum Privat

Krijoni një faqe Direktori duke përdorur WordPress

 1. Krijo një Faqe Punëdhënës/Punëmarrës me mundësi abonimi premium
 2. Krijo një Direktori Biznesesh me mundësi pagesash online.

Shit Produkte Dixhitale Online

 1. Shit libra elektronik (eBooks) online
 2. Shit kurse online

Shisni Shërbime Online

 1. Ofroni shërbime FreeLance (punë të ndryshme online nga shtëpia)
 2. Behu keshillues Binzesi Online
 3. Behu nje tranier (mesues online)

Shit produkte fizike Online duke përdorur WordPress

 1. Ndërtoni një biznes eCommerce duke përdorur ECommerce
 2. Krijoni një dyqan bluzash (t-shirt) për shitje online
 3. Krijo një Bizness DropShipping duke Përdorur WordPress
 4. Krijo nje Faqe Affiliate me Amazon duke përdorur WordPress

Behu një Programues ose Web Designer

 1. Zhvillo një Aplikacion WordPress

Per cdo paqartesi na shkuani ne komente ose ne [email protected]

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here